За студиото

Ние сме специализиран СПА и уелнес център по Тай-масаж, в който процедурите се извършват от специалисти, носители на тази уникална традиция от Тайланд. Това добра практика за предаване на спецификата на тайландската традиция и сакралните знания на тази малко позната у нас култура.

Тай-масажът е система, която се развива от хилядолетия в Тайланд. Повлиян е от системата йога и представлява синтез от емпиричния опит и лечителското изкуство на тайландските лечители от древността.

Тай-масажът се изпълнява от един или група специалисти. Клиентът лежи на специална мека постелка на пода. В зависимост от неговите нужди за възстановяване, той заема различни пози от йога-системата по време на масажната процедура. Така се изпълняват с натиск дълбоки статични и ритмични масажни движения. Целта е тъканите да станат меки, еластични и да се премахне усещането за болка.

Подарете ваучер

Направете сантиментален и незабравим подарък на любим или близък, купете ваучър за СПА ритуал по избор, а защо не и за двама ви!

Подарък ваучер за тайландски масаж

Често задавани въпроси

Масажите, популярно познати у нас като „шведски“ се отличават с умерен натиск, плъзгане и триене. За разлика от тях, при тайландските масажи се прилагат техники за отблокиране на жизнената енергия в тялото. Когато дълго сме под стрес, храненето с кислород на организма се затруднява. Комбинацията от акупресура, ароматерапия и йога пози създава усещането за пълен релакс. Едновременно изчезват болките в мускулите, ставите и мигрената. Масаж на ходилата чрез рефлексотерапия. При този вид масаж се прилага премерен натиск (акупресура) на специфични точки на ходилата, които кореспондират на различни части от тялото и вътрешни органи. Стимулира енергийния поток и подобрява работата на нервната система.
Независимо че имат благотворно въздействие върху общото физическо, психическо и емоционално състояние на човека, традиционните тайландски масажи не се препоръчват: наскоро след оперативни намеси в тялото; на бременни; при наличието на възпалени участъци от кожата и незараснали рани; препоръчваме и посещението ви да не е непосредствено след обилно хранене.
Не е необходима специална подготовка, освен да си вземете душ, за да отворите напълно сетивата си за предстоящото изживяване. Но това можете да направите и на място при нас. Препоръчваме и посещението ви да не е непосредствено след обилно хранене.
Без значение дали сте активен спортист или прекарвате повечето от времето си в офиса, тайландските масажи са един от сигурните начини за релакс на тяло и дух. Комбинацията от разтягане, натиск, разпъване и умерени удари стимулират и тонизират. Тайландските масажи стимулират кръвообращението и помагат за осовбождаване от токсините. Те тонизират и възвръщат вътрешния баланс на тяло и дух. Най-добрият способ за борба със стреса връщане на цялостната форма е редовното посещение на масажното студио. Винаги в добро настроение и без стрес. Като резултат от тайландските масажи ще бъдете спокойни и оптимистично настроени. В комбинация с различни ароматни масла, то ви кара да се отпуснете, възстановява вашия бодър дух и перфектно настроение. Стегнат контур на фигурата без целулит с тайландските процедури, които освен ароматни масла, включват стягащи ексфолианти от кокос, ориз, кафе. Опитайте няколко пъти и ще се почуствате в перфектна форма и със стегнато тялото. Мека, еластична кожа. Арома-масажните масла проникват дълбоко в клетките и ги подхранват. Кокосът стимулира клетъчната обмяна на веществата, хидратира и намалява неравностите. Само след няколко процедури ще видите как кожата ви става сияйна, мека и еластична.
Според професионалистите тайландските масажи: премахват стреса; подобряват храносмилането и кръвообращението; облекчават на болките в цялото тяло - врата, гърба, кръста; облекчават менструалните болки, мигрената, артрита, като укрепват ставните връзки; укрепват на мускулите и ставите; стабилизират емоциите.